SUPER PONUDA Prolećni praznici u Rimu!

Izvor: Blic, 28.Mar.2015, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUPER PONUDA Prolećni praznici u Rimu!

Ako želite nezaboravan provod za prolećne praznike. Uskrs i Prvi maj, iskoristite specijalnu ponudu portala "Superodmor.rs" - pet noćenja sa doručkom u luksuznom hotelu u Rimu i avionski prevoz za 349 evra.

Po ovoj ceni putovaće oni koji samo danas, preko portala "Superodmor.rs", rezervišu ovo putovanje. Smeštaj je predviđen u hotelu sa četiri zvezdice >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji se nalazi u centru grada, u blizini turističkih atrakcija.

“Večni grad“,”Grad na sedam brežuljaka“,”Prestonica sveta” - samo su neki od epiteta koje Rim s razlogom nosi. Po legendi je osnovan davne 753. godine p.n.e. Ne propustite obilazak Koloseuma, posetu Vatikanu, espreso u Via Veneto… I obavezno bacite novčić u Fontanu Di Trevi, da biste se ponovo vratili u Rim. Grad koji će Vam ostati u nezaboravnom sećanju!

Više informacija o ponudi pogledajte OVDE.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NE PROPUSTITE Letovanje u Grčkoj za samo 100 evra

Izvor: Blic, 29.Mar.2015, 08:13

Letovanje ne mora biti skupo ako se rezerviše na vreme. Zato već danas iskoristite neverovatnu ponudu portala "Superodmor.rs" – 10 noćenja u Vrasni u Grčkoj i autobuski prevoz za samo 100 evra...Po ovoj ceni putovaće oni koji samo danas, preko portala "Superodmor.rs",..rezervišu ovo putovanje...Vrasna...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.