Izvor: Blic, 17.Apr.2017, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STIGLA PRINOVA Rokvić dobili još jednog "člana" porodice

Mladi bračni par Nikola i Bojana Rokvić proveli su prvi zajednički Uskrs sa ćerkom Leonom, koja je od Bojaninog tate dobila prvog kućnog ljubimca.

Naime, Nikola je na Instagramu objavio fotografiju sa zecom, kog je otac lepe manekenke poklonio unucima.

- Iznanađenje od dede Voje za unuke - napisao je Nikola u komentaru uz fotografiju.

Nikola je, međutim, jednim jednim potezom uspeo da pobudi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << interesovanje javnost. Neki su oduševljeni, dok su drugi šokirani.

Mnogi znaju da je Nikola Rokvić veoma pobožan i da zajedno sa suprugom Bojanom često obilazi manastire. Posebno kada su u pitanju veliki hrišćanski praznici kao što je Uskrs.

Rokvić je u jednoj rečenici objasnio šta je tačno uradio:

- Dragi moji prošle godine, za Vaskrs, bili smo u manastiru Hristovog Preobraženja u Ovčarsko-Kablarskoj klisuri i tom prilikom smo od monaha dobili osveštana Vaskršnja jaja. Rekli su mi da ih stavim pored ikone u kući i da ih za ovaj Vaskrs slobodno razbijem i pojedem. U delu gde su stajala, u nekim danima je temperatura dostizala i do 30 stepeni leti... Danas, posle godinu dana smo ih pojeli... Kao da su juče kuvana! Slava Bogu! - napisao je Rokvić.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.