SREĆAN USKRS

Izvor: Glas javnosti, 24.Apr.2011, 07:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SREĆAN USKRS

Čitaocima Glasa javnosti želimo srećne uskršnje praznike

HRISTOS VASKRSE!

USKRS - SOTONIZAM ili SLAVLJENJE Isusa Krista ?

Sotonizam i sotonisti se danas smatraju oni koji se tako deklariraju, piju krv, okreću križeve naopako, prinose ljudske žrtve ili ispijaju nečiju krv na oltaru...i td, no jeli samo to sotonizam?

Možemo li reći kako je slavljenje današnjeg uskrsa je još jedan sotonistički blagdan kojim se obilježava kult - sotone?
>> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << />
Netko će sad reć - ''Evo vijerskog fanatika, taj je potpuno lud.''

Naravno, to će reći oni koji nemaju pojma o bibliji, povijsti religija, kršćanskoj povijesti i arheologij. To su oni koji u crkvi samo klimaju glavom i k'o pokvareni CD cijelo vrijeme samo ponavljaju ''Oče naš'' i ''Zdravo Marijo'' ali su zato ''veliki'' vijernici.

Ne ću sada razglabat o poganskom podrijetlu proljetnog ekvinocija (pročitajte o tom sotonističkom blaganu na ...

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache%3AZ4Ba1OSHpLUJ%3Aca... ),

ni o poganskom podrijetlu žečeva, jaja i svih mogućih običaja pa ću to probat srezati u par rečenica ( sve piše na istom linku ) Povijesna činjenica je da su rođenje svojih bogova slavile mnoge sotonističke religije koje su se suprotstavljale obožavanju kršćanskog boga Jahve. Današnji uskrs potječe iz obožavanja sotonističke božice Eostre a i sotonističkog boga Mitre (boga sunca) a postepeno je to prihvaćeno u Rimskom društvu i liturgiji (uveo je poganski car Konstantin) te se nakon toga uvukao (kao i mnoštvo drugih sotonističkih obreda i blagdana) u katoličku/pravoslavnu crkvu/e.

Pravi kršćani i istinski vijernici za vrijeme ni nakon Krista nikad nisu obilježavali blagdane koji su uzdizali sotonističe kultove.

''Uskrs'' NEMA NIKAKVE VEZE S ISUSOM KRISTOM, jer Isus uopće nije uskrsnuo 24.04. po NIJEDNOM kalendaru a što je najvažnije, Isus NIKAD NIJE REKAO DA SE NJEGOVO USKRNUĆE TREBA SLAVITI !

To je biblijski i božji gledano, potpuno SOTONISTIČKI BLAGDAN KAO I CRKVA KOJA GA SLAVI.

Koliko je duboko sotonizam ukorijenjen u Vašu crkvu....pogledajte i usporedite ovdije ( na portalu koji nema veze s religijom ali ima s Vašom crkvom).....

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache%3AJ5usSwIEjB8J%3Aww...

Pravi i istinski vijernici i kršćani - NE SLAVE USKRS a ponajmanje ne na DANAŠNJI DAN !

No, eto svima koji pripadaju ili žele pripadati tom kultu/crkvi koja na taj način VELIČA SOTONIZAM - sretan ''uskrs''.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.