Predstave, muzika, ples i radionice za decu i roditelje u znaku Uskrsa

Izvor: DobreVesti.rs, 07.Apr.2017, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstave, muzika, ples i radionice za decu i roditelje u znaku Uskrsa

NOVI SAD - Dečija manifestacija „BIG uskršnje čarolije“, koja će u Novom Sadu biti održana 4. put, od 12. do 15. aprila, biće otvoren u sredu 12. aprila, u 18 časova, na centralnom platou u prizemlju tržnog centra BIG, nastupom malih glumaca DKCNS, hora „Čarobne frulice“, pevača iz „Kulturnog skloništa“ i plesnim spektaklom članova studija „Profesional“.


Decu i roditelje očekuje tri dana programskog šarenila, kreativno-edukativnih radionica, muzike, glume i zabave i na taj način će se novosadskim mališanima približiti radost jednog od najlepših hriščanskih praznika, najavio je Dečiji kulturni centar iz Novog Sada.
...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Uskršnji bazar u Aviv parku na Zvezdari

Izvor: DobreVesti.rs, 08.Apr.2017, 09:02

Na platou Aviv parka Zvezdara, svakog dana od 8. do 12. aprila, od 14 do 20 časova, posetioce očekuje Uskršnji bazar.. .  . Na Uskršnjem bazaru će se predstaviti puno zanimljivih izlagača sa širokim asortimanom domaćih proizvoda, ručno izrađenih predmeta i nakita, kao i prelepom uskršnjom...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.