Neverne bebe spremaju četrdeset koncerata

Izvor: Blic, 13.Apr.2008, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neverne bebe spremaju četrdeset koncerata

Grupa Neverne bebe, koja je nedavno nastupila na muzičkoj manifestaciji „Dani estrade" u Čačku, radi punom parom. Osim brojnih nastupa, spremili su i uskršnji album i DVD snimak sa koncerata u Centru „Sava".

- Nama je u Čačku bilo odlično - priča Milan, frontmen grupe Neverne bebe, i nastavlja - mislim da više ne treba praviti podele na muzičkim manifestacijama, već ljudima treba dati od svega pomalo. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Treba im dati alternativu i mogućnost da čuju više vrsta muzike. Nama je bitno da ljudi čuju tekstove naših pesama i shvate koju poruku nosi naša muzika. Tako da, što se nas tiče, na „Danima estrade" je sve bilo super. Čak su nas i ti klinci koji ne slušaju muziku koju mi sviramo odlično primili i dočekali.

Osim nastupa u sportskom centru „Mladost" Atenica u Čačku, svi ljubitelji benda Neverne bebe moći će da ih čuju na akustik koncertima koji će biti održani krajem maja.

- Spremamo trideset, četrdeset koncerata pod vedrim nebom. Biće bajkoviti, za našu, ali i za dušu publike. Sviraćemo u Srbiji ali i u drugim, okolnim zemljama - kaže Milan, i navodi da su Neverne bebe spremile i uskršnji album koji će se, za nekoliko dana, naći u prodaji.

- To je urađeno za pomoć Đurđevim stupovima. Biće to pravi poklon svim vernicima. Jedan divan projekat. Osim toga, završavamo i DVD na kojem će biti snimci sa naša dva koncerta u Centru „Sava" koje su osim dobre muzike obeležili i odlična atmosfera i produkcija - priča Milan.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.