Nastavak protesta nakon pauze

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Apr.2017, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavak protesta nakon "pauze"

Učesnici protesta Protiv diktature okupili su se i danas, u nevelikom broju, ispred Skupštine Srbije, nakon "pauze" za uskršnje praznike, sa poznatim zahtevima i transparentima.

Uoči šetnje, "na čelu" demonstranata, kojih je ispod jučerašnjih očekivanja i najava organizatora, je transparent "Protiv sistema", a zatim i transparenti sa parolama "Ne želim da želim da odem", "Padni mi na grudi Nebojša", "Eutanazija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << brže jače bolje"..., a tu su i pištaljke, trube, bedževi i zastave Srbije..i njihovi prodavci.

Ponovo je tu i vozilo sa ozvučenjem, kojeg nije bilo prethodnih nekoliko dana, a sa kojeg se pušta muzika, mahom iz filma Crni bombarder, kao i dobošari.

Jedina novost je unapred najavljena ruta - Skupština - Pravni fakultet - Beogradska - Slavija - Terazije - Knez Mihailova - Pariska - Studentski trg - Trg Republike - Skupština, kako je saopšteno sa mejl adrese Protiv Diktature - protestprotivdiktature2017@gmail. com.

Pojedini učesnici su novinarima rekli da za sutra, kada se nastavlja sednica Skupštine Srbije, gde se oni okupljaju, nemaju ništa planirano, mada ne isključuju mogućnost da "na neki način" iskažu svoje neslaganje sa načinom rada parlamenta.

Navode da se po tom pitanju ništa još ne zna, jer, ponavljaju, "nema vođe protesta", pa ostaje da se vidi da li će se nešto dogovoriti.

Neki od starijih sugrađana upozoravaju demonstrante da je danas derbi i da budu pažljivi i obazrivi zbog "huligana".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.