Hotelski apartman u carskom ambijentu dvorca Šenbrun

Izvor: NaDlanu.com, 12.Mar.2014, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hotelski apartman u carskom ambijentu dvorca Šenbrun

U prostorijama gde su nekad stanovali austrijski car Franc Jozef I. i njegova supruga carica Elizabeta uskoro će noćiti turisti. U bečkom dvorcu Šenbrun, jednom od najpoznatijih kulturnih dobara Austrije, za Uskrs će biti otvoren poseban hotelski apartman lanca „Austria Trend Hotels“.

Prostor u gornjem delu istočnog trakta dvorca Šenbrun u kojem je nekada stanovala carska porodica rekonstruisan je uz pridržavanje propisa >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << za zaštitu spomenika kulture u turistički apartman. Prijem gostiju obavljaće se u hotelu „Parkohotel Šenbrun“ u blizini samog dvorca.Novootvoreni apartman odiše carskim flerom, enterijer i oprema su u stilu nekadašnje letnje rezidencije Habsburgovaca. U apartmanu preovlađuju zlatna, crna i bela boja, skupoceno drvo i tzv. dvorski damast a luster je iz vremena Marije Terezije. Apartman za četiri osobe veličine je 167 metara kvadratnih, obuhvata dve spavaće sobe, dva moderna kupatila, 1 salon i jedan veliki dnevni boravak. Pravi hit je pogled iz apartmana na dvorski park sa Glorijetom i Neptunov bunar.Fotografija: Dvorac Šenbrun © Cvijeta Radović

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.