EUR/USD

Izvor: FXLider.com, 09.Apr.2012, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EUR/USD

Vlada Španije povećala je ciljni budžetski deficit na 5.4 pc GDP-a s a prethodnih 4.4 pc i upozorila da će procenat javnog duga dostići rekordan procenat ove godine. Neuspela aukcija obveznica kao i porast priraštaja povećali su zabrinutost da dužnička kriza još uvek preti daljim rasplamsavanjem. ECB je zadržala referentnu kamatnu stopu nepromenjenom na rekordno niskom nivou od 1 pc. Proizvodni kao i sektor usluga u evro zoni smanjio se već drugi mesec za redom u martu. PMI indeks u oba sektora pao je sa 49.3 na 49.1.
Na jednočasovnom grafikonu MACD ulazi u fazu prekomerne prodaje dok RSI oscilira ne pokazujući jasno trend. Cena je došla do srednje Bolindžer trake tako da je moguć rast cene. Naša preporuka bila bi kupovna pozicija.

Strategy
Entry
1st target
2nd target
LONG 1.30563 1.30697 1.30837

Nastavak na FXLider.com...






Povezane vesti

Jutarnja analiza za 9.4.2012

Izvor: FXLider.com, 09.Apr.2012

Vlada Španije povećala je ciljni budžetski deficit na 5.4 pc GDP-a s a prethodnih 4.4 pc i upozorila da će procenat javnog duga dostići rekordan procenat ove godine. Neuspela aukcija obveznica kao i porast priraštaja povećali su zabrinutost da dužnička kriza još uvek preti daljim rasplamsavanjem....

Nastavak na FXLider.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FXLider.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FXLider.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.