Cvetkovićeva uskršnja čestitka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Apr.2010, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvetkovićeva uskršnja čestitka

BEOGRAD - Predsednik Vlade Mirko Cvetković čestitao je danas Uskrs patrijarhu srpskom Irineju, nadbiskupu beogradskom Stanislavu Hočevaru, crkvenim velikodostojnicima, sveštenstvu, monaštvu i svim vernicima i građanima Srbije koji slave ovaj veliki hrišćanski praznik.

U čestitki patrijarhu Irineju, premijer Cvetković je istakao da je "Uskrs praznik nade i vere u bolju budućnost, pravičnost, razumevanje i ljubav >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prema bližnjima".

"Poštovanjem istinskih vrednosti doći ćemo do napretka i stabilnosti u našem društvu. Želim da uskršnje praznike provedemo u miru, slozi i prijateljstvu", navodi se u čestitki.

"U ime Vlade Srbije i u svoje ime, čestitam vam veliki hrišćanski praznik sa željom da praznične dane provedete u miru, poštujući tradiciju i duhovne vrednosti, solidarnost, socijalnu pravdu, mir i pomirenje. Neka Uskrs donese radost i dobro u naše domove i našu zajedničku kuću, Srbiju", ističe se u Cvetkovićevoj čestitki beogradskom nadbiskupu Hočevaru.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Đilas čestitao Uskrs

Izvor: Glas javnosti, 02.Apr.2010, 17:45

Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas čestitao je patrijarhu srpskom gospodinu Irineju, nadbiskupu beogradskom Stanislavu Hočevaru i Beograđanima hrišćanske vere predstojeći najveći praznik Uskrs, poželevši im da ga provedu u ljubavi, praštanju, slozi i zadovoljstvu...- Neka nas ovogodišnja...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.