A sutra...BESPLATNA JAJA

Izvor: Mondo, 28.Apr.2016, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A sutra...BESPLATNA JAJA

"Gradske pijace" će sutra, na Veliki petak, deliti građanima ofarbana jaja na tri beogradske pijace, u susret Uskrsu, najvećem hrišćanskom prazniku .

Foto: MONDO

Uskršnja jaja deliće se na pijaci "Blok 44" u 10:30, na Otvorenom tržnom centru u 11 sati i na pijaci "Zeleni venac" u 11:30.

Gradske pijace navode u saopštenju da je to samo jedna od akcija koje sprovodi to javno komunalno preduzeće u znak zahvalnosti građanima koji dolaze na omiljene pijace u svom komšiluku.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

NA VELIKI PETAK: Gradske pijace dele ofarbana jaja

Izvor: Kurir, 28.Apr.2016

...Uskšnja jaja deliće se na pijaci "Blok 44" u 10:30, na Otvorenom tržnom centru u 11 sati i na pijaci "Zeleni venac“ u 11:30..Gradske pijace navode u saopštenju da je to samo jedna od akcija koje sprovodi to javno komunalno preduzeće u znak zahvalnosti građanima koji dolaze na omiljene pijace...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.