Putnička vozila na prelazu Preševo na izlazu iz zemlje čekaju 50 minuta

Izvor: OkRadio.rs, 31.Jul.2023, 09:26

Putnička vozila na prelazu Preševo na izlazu iz zemlje čekaju 50 minuta

U Srbiji su jutros najduža zadržavanja od dva sata na graničnom prelazu Gradina za putnička vozila i na prelazu Batrovci za teretna vozila, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Putnička vozila na prelazu Preševo na izlazu iz zemlje čekaju 50 minuta, a na Gostunu pola sata, dok za teretna vozila nema dužih zadržavanja osim u Batrovcima.   Vikend je obeležila smena turista, koja je donela gužve na graničnim prelazima ali i na autoputevima, dok je sada situacija mirnija i usporenije se prolazi samo u zonama radova, dodao je AMSS.   Ovo su podaci za zadržavanja sa srpske strane granice, tako da na njih treba dodati...
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS: Na Batrovcima automobili čekaju dva a kamioni deset sati da izađu iz Srbije

Izvor: Danas, 31.Jul.2023

Auto moto savez Srbije (AMSS) je saopštio da automobili, na prelazi Batrovci sa Hrvatskom čekaju dva a kamioni deset sati da izađu iz Srbije.

Nastavak na Danas...

Veliki redovi na graničnim prelazima: Najveće kolone kod Preševa i Šida

Izvor: Danas, 01.Avg.2023, 07:27

U Srbiji su jutros najduža zadržavanja na graničnom prelazu Šid gde teretna vozila na izlazu iz zemlje čekaju dva sata, kao i na prelazu Preševo gde autobusi čekaju sat i po, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.