Žena Milića Vukašinovića izgubila bebu!

Izvor: Blic, 08.Avg.2013, 00:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena Milića Vukašinovića izgubila bebu!

Muzičar Milić Vukašinović objavio na Tviter profilu da je njegova žena Suzana izgubila bebu jer nije mogla da iznese trudnički period do kraja.

- Evo je Su u bolnici "Dragiša Mišović", danas je izašla, nažalost izgubili smo bebu. U plodu od 9 nedelja prestala je srčana aktivnost. – otkrio je roker tužnu vest.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žena Milića Vukašinovića izgubila bebu

Izvor: Dzungla.org, 08.Avg.2013

Milić Vukašinović objavio je na svom Tviter profilu da je njegova žena Suzana izgubila bebu.. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Supruga Milića Vukašinovića izgubila bebu

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Avg.2013

Muzičar Milić Vukašinović objavio je na Twitter profilu da je njegova žena Suzana izgubila bebu jer nije mogla da iznese trudnički period do kraja.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Milić Vukašinović otkrio: Suzana i ja smo izgubili bebu!

Izvor: Svet, 08.Avg.2013

Muzičar Milić Vukašinović objavio je na svom Tviter profilu da je njegova žena Suzana izgubila bebu jer nije mogla da iznese trudnički period do kraja. “Evo je Su u bolnici ‘Dragiša Mišović’, danas je izašla, nažalost izgubili smo bebu. U plodu od 9 nedelja prestala je srčana aktivnost”,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.