Izvor: Blic, 14.Mar.2024, 05:45

"Zna da živi u Sunčevom sistemu, na planeti Zemlji, ali ne i u kojoj ulici!": Test za upis u prvi razred zapravo je i VELIKI TEST ZA RODITELJE, znate li na kakva pitanja odgovaraju budući prvaci?

Prvog aprila zvanično počinje upis prvaka, sada su u toku zdravstveni pregledi budućih prvaka, a zatim sledi testiranje dece koje se zakazuje u školi. Polazak dece u školu velika je promena za čitavu porodicu, a vrlo često ga roditelji doživljavaju stresnije nego deca. Testiranje budućih prvaka zapravo je jedan veliki test za roditelje - da li su ih naučili onome što stvarno i treba deca da znaju u tom uzrastu ili su ih u želji da im "deca budu što pametnija" izbombardovali raznoraznim znanjem, a propustili ono najbitnije.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.