Izvor: Blic, 12.Mar.2024, 16:54

"Živeli su u izrazito nehigijenskim uslovima, žalila se i škola, komšije se iseljavale": Direktorka Centra iznela NOVE DETALJE o slučaju majke Ane Mihaljice kojoj su privremeno oduzeta deca

"Centar za socijalni rad je prilikom obilaska mesta gde su deca živela konstatovao da je tu ozbiljno moglo da bude ugroženo zdravlje i bezbednost dece zbog izrazito nehigijenskih uslova, koji nisu dostojni života odrasle osobe, a kamoli dece. Zbog takvih uslova ona su često i bila po lekarima i hospitalizovana", rekla je da današnjoj pres konferenciji Jelena Zorić, direktorka Centra za socijalni rad (CSR) u u Novom Sadu povodom slučaja Ane Mihaljice koji su privremeno oduzeta deca.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.