Zimska plaža: Kupanje u balonima (FOTO)

Izvor: Mondo, 17.Jan.2017, 07:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimska "plaža": Kupanje u balonima (FOTO)

Ako volite balone, ovo će vam se svideti.

Foto: Instagram/vickminatto

Za one koji vole balone, Sidneju je trenutno pravi raj!

Ako se pitate zašto, umetnička grupa Snarkitecture napravila je projekat The Beach (plaža), a sve kako bi stvorili umetničko delo u kojem će moći da uživaju ljudi svih uzrasta.

Za 15 dolara će svi koji žele moći da posete plažu i skaču, plivaju i rone u ovom moru balona.

Swimming in a sea of balls... >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << 1.1 million to be exact! Check out my story to see what we got up to at The Beach at the Cutaway yesterday! @sydney_festival #sydfest

A photo posted by Natalie Sum (@nutellasum) on Jan 7, 2017 at 3:43am PST

More balona napravljeno je tako što je u bazen stavljeno miliona naduvanih balona, a postoji čak i nekoliko nivoa, odnosno "dubina" bazena. Na najdubljem mestu baloni dostižu "dubinu" od oko jednog metra, tako da se posetioci ne izgube kada zarone u balone.

Naravno, gostima je zabranjeno da piju i jedu u moru balona. Osim toga, preporučuje se da posetioci doslovno isprazne džepove jer nije zabavno tražiti ključeve, na primer, među milion balona.

Projekat "Plaža" u Sidneju će biti otvoren do 29. januara, a ekipa iz Snarkitecture-a kaže da u narednim godinama namerava da ovakve "plaže" napravi u još nekim svetskim gradovima.

Being a kid for a day ❤️#sydneyfestival

A video posted by Victoria Minatto (@vickminatto) on Jan 9, 2017 at 10:28pm PST

Da li vam se dopada ovaj projekat?

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.