Izvor: Blic, 08.Dec.2023, 09:03

Zimska bajka od 8. decembra: Nezaboravni praznici uz bogat program za sve generacije

Zimska bajka, naš najlepši praznični festival stiže danas, 8. decembra u Savski park u Beogradu na vodi! Prošle godine manifestaciju je posetilo više od 1,5 miliona ljudi, a i ove godine svi su pozvani da podele radost praznika i uživaju u najraskošnije dekorisanom prazničnom ambijentu kod nas, uz omiljenu muziku, široku gastronomsku ponudu, programe za najmlađe i zimski bioskop na otvorenom. Ulaz u Zimsku bajku biće besplatan, a radno vreme od 8. decembra do 8. januara biće od 12 do 22 časa svakog dana.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić na festivalu "Zimska bajka": Sve bajke su divne, a ova naša počinje da se priča danas

Izvor: B92, 08.Dec.2023

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, posetio je "Zimsku bajku" na Beogradu na vodi, prvi zimski festival ovakvog tipa u gradu..."Praznici nas vraćaju u detinjstvo, podsećaju na sve one čarobne mirise i ukuse koje svi pamtimo, donose uzbuđenje pred početak nove godine, od koje očekujemo ispunjenje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.