Izvor: Blic, 20.Feb.2018, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zgrabi super cene u agenciji Fly Fly Travel - avio karta već od 2.400 dinara

Pravi je trenutak da započnete planiranje svojih godišnjih odmora i drugih avantura za ovu godinu. Povoljne ponude sa odloženim plaćanjem već su na raspolaganju. Vi samo treba da se odlučite koji od predivnih kutaka naše planete ćete posetiti sledeći.

Ono što će vas posebno obradovati je činjenica da je turistička agencija Fly Fly Travel skupila na jednom mestu niz povoljnih cena za razne avio karte i aranžmane koje će vam zadati slatke muke prilikom odlučivanja. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Rezervacija i kupovina u okviru akcije „Zgrabi super cene“ omogućena je u periodu od 20. februara do 5. marta 2018. u svim poslovnicama iz bogate mreže ove kompanije.

Sjajna ponuda cena između ostalog obuhvata mogućnost povratnog leta iz Niša do Stokholma i Bratislave po ceni od 2400 dinara, dok se iz Beograda do Larnake može leteti za 5100 dinara. Izbor povoljnih avio karata ne završava se ovde, već vredi pogledati celokupnu ponudu (aranžmani-avio-karte-super-cene).

Tu su i odlične cene za letovanje, a one pre svega obuhvataju grčke regije Tasos, Halkidiki, Olimpsku regiju i regiju Svetog Đorđa. Pored toga, nude se i letovanje u Budvi, kao i odmor u Vrnjačkoj Banji ili Segedinu.

Oni koji još nisu precrtali popularne evropske metropole (aranžmani-metropole-ponuda) sa spiska destinacija koje žele da posete to će moći da učine po posebnim cenama, a to je idealna prilika i za one koji jesu da obnove gradivo. To znači da biste uskoro mogli da udišete svež vazduh do detalja uređenog Stokholma, ispijate espreso u elegantnom Milanu ili prelazite iz evropskog u azijski deo jedinog grada na dva kontinenta, Istanbula.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.