Izvor: Blic, 27.Jun.2019, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog ovog ZLATNOG ASTEROIDA svi na Zemlji bi mogli postati MILIJARDERI (FOTO)

Ako išta pokrene trku za metalima u svemiru to će biti asteroid “Sajki 16”, koji sa sobom nosi dovoljno zlata da sve i jednu osobu na našoj planeti načini milijarderom. Naime, naučnici su negde između Marsa i Jupitera otkrili asteroid vredan 700 triliona dolara u zlatu. Osim zlata ovaj asteroid sadrži i gvožđe i nikl, a količine tih metala su neverovatne, a američka svemirska agencija NASA planira da od 2022. pruži dokaz ovom otkriću.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ovaj asteroid bi mogao da nam donese milijarde dolara

Izvor: B92, 28.Jun.2019, 12:43

Iako je poreklo zlata i dalje misterija, naučnici su otkrili asteroid koji sadrži dovoljno vrednih metala koji bi teoretski svakoj osobi na Zemlji doneli blizu bilion dolara...U pitanju je asteroid Psyche 16 koji se nalazi između Marsa i Jupitera, a koji sadrži ogromne količine zlata, gvožđa i...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.