Izvor: Blic, 19.Apr.2021, 09:21

Žarko Lazić, voditelj "Kuće od srca": "Vozač je i dalje životno ugrožen, ne daju mi da se čujem sa njim, ovo je veliki udarac za nas"

Žarko Lazić, voditelj emisije "Kuća od srca", u jutarnjem programu na TV "Pink" govorio je o stravičnoj saobraćajnoj nesreći u kojoj je u petak život izgubila organizatorka ovog serijala Jasmina Mihajlović.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OGLASIO SE VODITELJ "KUĆE OD SRCA" NAKON TRAGEDIJE: Objasnio detalje i glavni uzrok stravične nesreće kod Kraljeva

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2021

Voditelj TV emisije "Kuća od Srca" prokomentarisao je nesrećan slučaj rekavši da je mesto na kome se udes dogodio jako nepregledan i da je vidljivost vrlo smanjena te se jedva mogu videti vozila koja dolaze sa druge strane...Tragičan slučaj koji se nedavno dogodio u Kraljevu bila je tema ovog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.