Izvor: Blic, 19.Feb.2024, 14:09

Zaposleni kao najvažnija karika u JTI lancu: Deveti put zaredom sa titulom "Top Employer", a evo šta je potrebno da postanete najbolji poslodavac

Tržište rada se turbulentno menja poslednjih godina, čemu je posebno doprinela pandemija koronavirusa. Ali, uprkos tome, prave vrednosti opstaju, što pokazuje primer kompanije JTI, koja je 2024. godine 9. put zaredom ponela nagradu "Top Employer", a istovremeno je i drugi najbolji poslodavac u Srbiji. Čini se da ovaj brend zna tajnu formulu ophođenja prema zaposlenima, koja očigledno donosi obostrano zadovoljstvo. Evo šta sve stoji iza ove prestižne nagrade.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.