Izvor: Blic, 07.Feb.2022, 11:55

"Zamislite da vam se životinja uvukla u kuću, uginula i pronašli ste je dve nedelje kasnije. E, takav ukus za mene ima sva hrana posle infekcije koronom i tako već godinu dana"

"Dobila sam Kovid u oktobru 2020. i izgubila čula mirisa i ukusa. Tad sam radila u školi, pa nije bilo načina da izbegnem zarazu virusom. U početku nisam previše razmišljala o tome, gubitak čula mirisa mi je bio uobičajen simptom virusa. Posle mesec dana i kratkog boravka u bolnici, vratio se samo delić sposobnosti da osećam ukus slane, kisele i slatke hrane. Nos me i dalje nije slušao, ali jezik se definitivno vraćao u akciju. Mislila sam da se oporavljam", priseća se Kimberli Federstoun.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.