Izvor: Blic, 07.Dec.2020, 07:37

Zagađen vazduh? Nema problema, MENJAMO KRITERIJUME! Kako se u Srbiji VAZDUH "PROČISTIO" PREKO NOĆI

Problem zagađenja vazduha u Srbiji Agencija za zaštitu životne sredine (SEPA) “rešila” je tako što je ublažila kriterijume za klasifikaciju zagađenja suspendovanim PM česticama, koje su najopasnije za ljudsko zdravlje i koje su ključni paramater zagađenja! Tako sada umesto da je vazduh "zagađen", prema aktuelnoj klasifikaciji, on je "prihvatljiv".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kako vazduh u Srbiji više nije zagađen? Da li je KOŠAVA REŠILA SVE PROBLEME ili je u pitanju prevara?

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2020

Kako se promenio kriterijum zagađenosti vazduha?..Problem zagađenja vazduha u Srbiji Agencija za zaštitu životne sredine (SEPA) "rešila" je tako što je ublažila kriterijume za klasifikaciju zagađenja suspendovanim PM česticama, koje su najopasnije za ljudsko zdravlje i koje su ključni paramater...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.