Izvor: Blic, 30.Maj.2020, 21:00

Začeta vantelesnom oplodnjom, na svet je došla u vreme najžešćeg udara korone - MALA MILICA JE POTPUNO POSEBNA BEBA

Suprug je čekao vesti ispred porodilišta i uspeo je da stigne kući minut pre početka policijskog časa! Nismo očekivali da će nam najsrećniji dan biti tako neobičan, ali važno je da je Milica na svet došla zdrava i bezbedna, srećna govori Jelena Stanojević (29) iz Lajkovca, koja je sa suprugom Dejanom uživa sa svojom devojčicom.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

MILICA JE PRAVI MALI BORAC: Na svet došla vantelesnom oplodnjom u jeku epidemije korona virusa

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2020

Porođaj je bio lak, došla na svet došla za praktično tri minuta...- Suprug je čekao vesti ispred porodilišta i uspeo je da stigne kući minut pre početka policijskog časa. Nismo očekivali da će nam najsrećniji dan biti tako neobičan, ali važno je da je Milica na svet došla zdrava i bezbedna...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.