Izvor: Blic, 16.Nov.2022, 18:04

Za manje od 24 sata planuli svi MaxBet poklon-vaučeri za kompletan pregled prostate, A SADA VAS ČEKA JOŠ 50! Potpuno su BESPLATNI, prijavi se i "Sačuvaj lopte"

Svojom kampanjom "Sačuvaj lopte", kompanija MaxBet kao sponzor FK Miljakovac, želela je da, kao društveno odgovorna kompanija, i ovog novembra kada se tradicionalno obeležava mesec borbe protiv raka testisa, podseti muškarce koliko je važno da se brinu o svom zdravlju. Njihova duhovita kampanja i slogan, koji su u fokus stavili zdravlje muškarca, važnost preventivnih pregleda, ali i samopregleda, privukla je veliku pažnju javnosti i postala je apsolutni hit na svim društvenim mrežama.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.