Izvor: Blic, 06.Okt.2022, 09:45

Za bezbrižno detinjstvo vaše bebe dovoljan je jedan KLIK - poručite na Ananasu, jedan BUM – fantastična ponuda, i TRAS – besplatno će stići do vas!

Mudri ljudi znaju da ne postoji pravo vreme za nešto, već samo vreme i ono što mi uradimo sa tim vremenom. Jer, toliko se brzo živi, da je svaki minut dragocen. Posebno ukoliko ste tek postali roditelji, pa je zbog obaveza vrednost tog minuta duplirana. Vašoj bebi neophodni ste vi, vaša pažnja i vaše vreme, dete traži da mu se posvetite i da uz vas nauči o svetu sve ono što treba da zna. To je divan i odgovoran posao. Svaki roditelj, pored toga, želi svom detetu da pruži i sve ono što mu je potrebno, a i ono što ga raduje.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.