Izvor: Blic, 30.Jul.2021, 06:24

Za VENČANJE u opštini od 300 do 13.000 dinara, a evo koliko vas KOŠTA celokupna "srpska" svadba

Korona virus je usporio svetsku ali i lokalnu ekonomiju. Mere su uticale na rad gotovo svih branši, a najpogođeniji u jeku pandemije su svakako bili ugostitelji, pored turizma. Sa ublažavanjem mera, došlo je do oporavka privrede, a sa dozvolom okupljanja i organizovanja venčanja i svadbi, ugostitelji su osetili boljitak, pa su im pune ruke posla. Povišen je stepen proslava, cene su slične kao i pre korone, pa vas svadba u prosečnom restoranu može koštati i više od 8.000 evra, gala proslava trostruko skuplje. Opštinsko venčanje je jeftijije i kreće se od 300 do 13.000 dinara.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KOLIKO KOŠTA PRAVA SRPSKA SVADBA: Za venčanje u opštini od 300 do 13.000 dinara, troškovi idu i preko 30.000 evra

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2021

Dodatni troškovi su i iznajmljivanje fotografa, snimatelja, svadbena torta, pa je srpska svadba danas veliki luksuz za koji treba izdvojiti čitavo bogtastvo...Korona virus je usporio svetsku ali i lokalnu ekonomiju. Mere su uticale na rad gotovo svih branši, a najpogođeniji u jeku pandemije su svakako...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Koliko košta svadba?

Izvor: Kamatica.com, 30.Jul.2021

Korona virus je usporio svetsku ali i lokalnu ekonomiju. Mere su uticale na rad gotovo svih branši, a najpogođeniji u jeku pandemije su svakako bili ugostitelji, pored turizma..

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.