Izvor: Blic, 14.Feb.2024, 07:31

ZLOSTAVLJAČ MOG DETETA IŠAO JE SA MNOM U ŠKOLU! Majka dečaka koji je bio žrtva "vaspitača" pedofila pred suđenje predatoru uputila teške reči: "Sin i sada sa strahom pita gde je!"

"Rodiš dete, čuvaš ga, paziš, činiš sve da ga zaštitiš. Onda ga odvedeš u predškolsku ustanovu gde treba da je bezbedan i saznaš da je mesecima proživljavao najužasnije stvari koje su nezamislive bilo kome, a kamoli roditeljima" - priča za "Blic" S. S., mama dečaka iz Odžaka koji je bio jedna od mnogih žrtava seksualnog zlostavljanja od strane pedagoškog asistenta I. O. (26). Sa njom smo razgovarali uoči suđenja koje počinje danas, 14. februara, pripremnim ročištem u Višem sudu u Somboru.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.