Izvor: Blic, 24.Avg.2023, 20:09

ŽENA UMRLA NAKON VAĐENJA ZUBA Užas u Đakovici: Preminula u dvorištu ordinacije, uhapšen zubar i njegova sestra

Osnovni sud u Đakovici odredio je jednomesečni pritvor stomatologu čiji su inicijali DŽ.K. i jednomesečni kućni pritvor njegovoj sestri H.K iz Mališeva nakon smrti pacijentkinje kojoj je izvađen zub u privatnoj stomatološkoj ordinaciji u vlasništvu DŽ.K.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVI DETALJI HORORA NA KOSMETU! Ordinacija stomatologa, koji je ubio Leonoru, prepuna falsifikovanih diploma! PACIJENTKINJA UMRLA U DVORIŠTU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Avg.2023

Pored zubara, privedena je i njegova sestra...Osnovni sud u Đakovici odredio je jednomesečni pritvor stomatologu čiji su inicijali DŽ.K. i jednomesečni kućni pritvor njegovoj sestri H.K iz Mališeva nakon smrti pacijentkinje kojoj je izvađen zub u privatnoj stomatološkoj ordinaciji u vlasništvu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.