Izvor: Blic, 12.Apr.2024, 11:05

ŽENA PREŠLA KOLIMA PREKO DEVOJČICE (3) Detalji nesreće u Zemunu: Dete vukla nekoliko metara, zaustavila se tek kada su roditelji pojurili da SPASU DETE

Stravične povrede po licu zadobila je devojčica (3) koju je automobil pokosio u naselju Zemunske kapije u sredu oko 20 časova. S njom su u trenutku nesreće bili roditelji, a žena koja je vozila automobil nije ni primetila da je povukla dete dok otac devojčice nije potrčao i zaustavio kola.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Šta bi bilo sa detetom da otac nije pritrčao?!" Komšije devojčice (3) koju je vukao auto u Zemunu uznemirene: "Strahovali smo da će se ovako nešto dogoditi"

Izvor: Blic, 12.Apr.2024

Stanari Zemunskih kapija do srži su potreseni nakon što je trogodišnja devojčica umalo u sredu stradala ispred zgrade, kada ju je pokosio automobil.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.