Izvor: Blic, 09.Dec.2023, 01:41

ŽENA PLASTIČNOG HIRURGA UMRLA USRED OPERACIJE KOJU JE ON IZVODIO! Mladoj mami (33) stalo srce na operacionom stolu, suprug izvodio višestruke procedure na njoj

Plastični hirurg sa Floride pod istragom je nakon što je njegova supruga, koja je bila opsednuta operacijama, doživela zastoj srca dok je bila na njegovom operacionom stolu. Hilari Braun (33) "otišla je pod nož" 21. novembra u klinici svog supruga dr Bena Brauna, ali je ubrzo nakon toga morala da bude prebačena na intenzivnu negu, a potom je i preminula.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Plastični hirurg "ubio" svoju ženu (33), majku troje djece

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Dec.2023

Hilari Braun (33) doživjela je srčani zastoj tokom plastične operacije koju joj je radio njen suprug Ben Braun (40), plastični hirurg.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.