Izvor: Blic, 16.Maj.2021, 08:23

ŽENA MU JE POBEGLA ŠTO DALJE SA ĆERKOM Kristijana čekaju glavobolje kad izađe iz "Zadruge", a ovo je istina o rijaliti prevarama koje su uzdrmale javnost

Ova vrsta šou-programa postala je svojevrstan “beg od sopstvene realnosti” prosečnog građanina Srbije, koji uz svoje miljenike proživljavaju drame, ljubavi, razočaranja, kao da su ih na svojoj koži osetili. Posebnu pažnju gledalaca privlače preljube koje se dešavaju u zatvorenom prostoru i pod budnim okom kamere. Narod burno reaguje na rasturanje porodice, a motive za tako nešto znaju samo akteri koji su odlučili da se upuste u “zabranjenu ljubav”.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.