Izvor: Blic, 05.Jun.2023, 20:11

ZAVRŠNICA SUĐENJA ZA UBISTVO PORODICE ĐOKIĆ U MORAVCU! Posle završnih reči sledi izricanje presude za jedan od najmonstruoznijih zločina u Srbiji, Goranu Džoniću preti doživotna robija...

Završnim rečima tužilaštva i odbrane sutra će biti nastavljeno suđenje penzionisanom vatrogascu Goranu Džoniću (59) iz Moravca koji je optužen da je 27. septembra 2021. godine na mestu zvanom “Dudin gaj” usmrtio brata od tetke Gorana Đokića (57), njegovu suprugu Gordanu (56) i ćerku Lidiju Đokić (26) iz Aleksinca. Dokazni postupak okončan je na prošlom ročištu pa će posle završnih reči ostati samo još da sud odredi termin za izricanje presude optuženom za jedan od najmonstruoznijih zločina u Srbiji. Ukoliko bude oglašen krivim za teško ubistvo troje rođaka, Džoniću bi mogla da bude izrečena i najstroža kazna zaprećena srpskim zakonodavstvom – kazna doživotnog zatvora!

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas završnica suđenja Goranu Džoniću, optuženom za ubistvo tročlane porodice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Jun.2023, 06:35

U Višem sudu u Nišu danas treba da se izlaganjem završnih reči okonča suđenje Goranu Džoniću, optuženom za ubistvo tročlane porodice Đokić iz Aleksinca Gorana (57), Gordane (56) i njihove ćerke Lidije (25), 26. septembra 2021. godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.