Izvor: Blic, 14.Apr.2023, 16:30

ZAVRŠENO SASLUŠANJE UHAPŠENOG BOŽOVIĆA Čeka se odluka da li će predsednik Opštine Budva biti u pritvoru zbog šverca droge! Advokat: "Nema dokaza, ovo je uvreda časti"

Uhapšeni predsednik Opštine Budva Milo Božović saslušan je kod sudije za istragu Višeg suda u Podgorici, koji će odlučiti o predlogu Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) da mu odredi pritvor do 30 dana.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Predsedniku opštine Budva određen pritvor do 30 dana

Izvor: B92, 14.Apr.2023

Sudija za istragu Višeg suda u Podgorici odredio je pritvor do 30 dana predsedniku Opštine Budva Milu Božoviću, saznaje TVCG...Prethodno je pritvor do 30 dana predložilo Specijalno državno tužilaštvo...Odluku o predlogu tužilaštva, doneće sudija za istragu Višeg suda u Podgorici...Božović...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.