Izvor: Blic, 26.Feb.2021, 20:15

"ZAŠTO OSTAJEMO U TUĐINI IAKO SMO ŽELJNI SRBIJE" Ispovest koja će vas osvestiti: Za neke smo izdajice i večiti tuđi, za druge pametni i smeli. Kome čovek da udovolji?

Besparica i sastavljanje kraja s krajem uglavnom su naša surova realnost. Mnogi zarad boljeg i kvalitetnijeg života napuštaju rodna mesta i zemlju gde su rođeni, nadajući se "tamo negde" relaksiranijoj budućnosti. Ipak, veliko je pitanje da li život u tuđini znači i srećniji život? Da li život daleko od svojih korena, maternjeg jezika i najmilijih zaista može pored novca da obezbedi i spokoj? Čini se da jedno, makar u nekoj meri, uvek mora da trpi.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.