Izvor: Blic, 21.Apr.2024, 10:24

ZAPLENA DROGE VREDNE SKORO DVA MILIONA EVRA Razbijen srpsko-mađarski lanac trgovine narkoticima (FOTO, VIDEO)

Mađarska policija razbila je srpko-mađarski lanac trgovine drogom u Budimpešti i tom prilikom uhapsila trojicu Srba i jednog Mađara, za ostalima se traga. U ovoj akciji policija je zaplenila oko 27 kilograma narkotika: amfetamine, marihuanu i kokain, vrednost se procenjuje na skoro dva miliona evra!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SRBI "PALI" U BUDIMPEŠTI Sa Mađarima švercovali drogu vrednu DVA MILIONA EVRA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2024

Mađarska policija je razbila srpsko-mađarski lanac trgovine drogom u Budimpešti i uhapsila trojicu Srba i jednog Mađara, dok se za ostalima traga. U akciji je zaplenjeno oko 27 kilograma narkotika, među kojima su amfetamini, marihuana i kokain, čija se vrednost procenjuje na skoro dva miliona evra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.