Izvor: Blic, 27.Mar.2024, 05:23

ŽANDARMERIJA PROVERAVA SVE OBJEKTE "Blic" u Banjskom polju tokom noćne potrage za Dankom: Policija kontroliše svaki auto koji uđe u naselje, meštani sumnjaju da je reč o otmici (FOTO)

"Blic" je večeras i tokom noćne potrage za malom Dankom ušao u Banjsko polje kod Bora. Policija koja se nalazi na ulazu u naselje kontroliše svaki automobil. Na terenu je ogroman broj pripadnika Žandarmerije koji nijednog trenutka ne posustaju u potrazi za devojčicom (2).

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OVAKO IZGLEDA NOĆNA POTRAGA ZA DANKOM (2) Dok kiša pljušti Žandarmerija ulazi u sve šupe i napuštene objekte: U naselju mrkli mrak (FOTO, VIDEO)

Izvor: Blic, 27.Mar.2024

Veliki broj pripadnika Žandarmerije, koji je došao da odmeni svoje kolege koje su preko dana tražile malu Danku u Banjskom polju kod Bora, po mrklom mraku i kiši pokušava da nađe devojčicu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.