Izvor: Blic, 09.Maj.2023, 08:04

"ZALEDIO SAM SE, RADNIK JE POVRAĆAO I PLAKAO" Pomislio da je na nosilima NJEGOVA ĆERKA: "Samo molite Boga da vam je dete u bolnici jer u suprotnom je mrtvo"

Otac Bojan Borovčanin, pomoćnik direktora KC Srbije za opšte poslove u bezbednost našao se na licu mesta u Urgentnom centru kada su dovozili ranjenu iz OŠ "Vladislav Ribnikar". Kako je rekao u svojoj ispovesti zbog svega što je video prilikom dovoženja pacijenata odmah je shvatio da je u školi horor i užas. Poseban stres doživeo je videvši ranjenu devojčicu koja je bila obučena kao njegova ćerka, jer je pomislio da nju dovoze.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"RADNIK HITNE POMOĆI POVRAĆAO I PLAKAO DOK JE IZNOSIO TELA!" Pomislio da je na nosilima NJEGOVA ĆERKA - "Imala je iste pantalone kao moja devojčica" (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2023

Devojčica koju su iznosili imala je iste pantalone i boju kose kao njegova ćerka, a transportni radnik je povraćao i plakao, svedoči Borovčanin...Otac Bojan Borovčanin, pomoćnik direktora KC Srbije za opšte poslove u bezbednost našao se na licu mesta u Urgentnom centru kada su dovozili ranjenu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.