Izvor: Blic, 17.Mar.2024, 12:29

ZAJEDNO SMO NEPOBEDIVE - Invictus challenge i Mozzart u borbi protiv nasilja nad ženama

I ti si jaka! I ti si snažna! Motivacione poruke odjeknule su sa Petrovaradinske tvrđave, gde je održana prva ovogodišnja Invictus challenge OCR trka, posvećena damama. Fondacija Mozzart je za svaku takmičarku koja je stigla na cilj izdvajala sredstva za Sigurnu kuću u Novom Sadu, a ukupno je na kraju donirala 400.000 dinara!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ZAJEDNO SMO NEPOBEDIVE - Invictus challenge i Mozzart u borbi protiv nasilja nad ženama

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2024

Fondacija Mozzart je za svaku takmičarku koja je završila OCR trku na Petrovaradinu izdvajala sredstva za Sigurnu kuću u Novom Sadu i ukupno je donirala 400.000 dinara..I ti si jaka! I ti si snažna! Motivacione poruke odjeknule su sa Petrovaradinske tvrđave, gde je održana prva ovogodišnja Invictus...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.