Izvor: Blic, 27.Okt.2020, 16:37

"ZADOBILA JE OPEKOTINE PO CELOM TELU, JEDVA SU JE SMESTILI U SANITET" Komšije o dramatičnoj akciji spasavanja tinejdžerke: "Ti momci su PRAVI HEROJI"

TI momci koji su je spasili su pravi heroji! Mi smo pokušavali da nešto učinimo, ali spolja ništa nismo mogli... - ovako za "Blic" kaže jedan komšija iz zgrade u kojoj je oko 13 sati danas došlo do stravičnog požara.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"JEDVA SU JE SMESTILI U SANITET OD BOLOVA": Ovako su heroji danas spasili tinejdžerku iz stravičnog požara

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2020

Kada su uspeli da je spuste na terasu stana na 9. spratu, mladići su odmah počeli da viču da hitna pomoć brzo dođe jer je devojka povređena...Ti momci koji su je spasili su pravi heroji! Mi smo pokušavali da nešto učinimo, ali spolja ništa nismo mogli.. - kaže jedan komšija iz zgrade u...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.