Izvor: Blic, 21.Jul.2021, 08:23

ZABRINJAVAJUĆI PODACI Broj novih slučajeva kovida u svetu skočio za 12 odsto za nedelju dana

Više od 3,4 miliona slučajeva korona virusa i 56.000 mrtvih registrovano je u svetu tokom prošle nedelje, saopštila je Svetska zdravstvena organizacija u nedeljnom biltenu objavljenom u Ženevi rano jutros, što je povećanje za 12 odsto u odnosu na prethodnu nedelju.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"POSTAĆE DOMINANTAN" SZO: Delta soj registrovan u čak 124 države, prebrzo se širi

Izvor: Blic, 21.Jul.2021

Broj država i teritorija u kojima cirkuliše visokozarazni delta soj korona virusa povećan je za još sedam od 13. jula, pa je sada registrovan u 124 zemlje, saopštila je danas Svetska zdravstvena organizacija (SZO).

Nastavak na Blic...

SZO: Raste broj zaraženih u svetu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Jul.2021

Svetska zdravstvena organizacija (SZO) saopštila je 21. jula da je prošle nedelje u svetu zabeleženo više od 3,4 miliona novih slučajeva virusa korona, što je povećanje od 12 odsto u poređenju sa prethodnom sedmicom. Uz takav nivo, očekuje se da bi ukupan broj zaraženih u svetu za tri nedelje...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.