Izvor: Blic, 07.Jan.2021, 17:03

ZA TRI GODINE IZGUBILA MUŽA I SINA Tragična sudbina porodice malog Andreja kog je usmrtio bahati Beograđanin za volanom "audija"

Nišlijka A. K., majka dvanaestogodišnjeg Andreja koji je poginuo 4. januara u teškoj nesreći na Bulevaru Medijana, kada je na njega "audijem" naleteo Nemanja Stamenković (19) iz Beograda, za tri godine doživela je dve teške porodična tragedije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZA TRI GODINE DOŽIVELA DVE TEŠKE TRAGEDIJE: Tužna sudbina porodice nastradalog Andreja

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jan.2021

Na Andreja je "audijem" naleteo N. S. (19) iz Beograda..Nišlijka A. K., majka dvanaestogodišnjeg Andreja koji je poginuo 4. januara u teškoj nesreći na Bulevaru Medijana, kada je na njega "audijem" naleteo N. S. (19) iz Beograda, za tri godine doživela je dve teške porodična tragedije...Naime,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.