Izvor: Blic, 06.Jul.2021, 17:05

ZA NJIH RADILI JEDAN ADVOKAT I RAČUNOVOĐA Otkriveno sve o funkcionisanju slovenačke "ćelije" kavačkog klana, PORUKE PREKO SKAJA odale pripadnike grupe

Za slovenačku ćeliju kavačkog klana, osumnjičenu za šverc najmanje 790 kilograma kokaina i više od dve tone marihuane, radili su i jedan računovođa i jedan advokat, navodi se u krivičnoj prijavi koju je Policija Slovenije predala tamošnjem Specijalnom državnom tužilaštvu, a kojom je obuhvaćeno šezdesetak osoba.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

RASKRINKANA SLOVENAČKA ĆELIJA KAVAČKOG KLANA: Advokat i računovođa radili za Zvicera i Velju, odale ih poruke preko "Skaja"

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2021

Slovenačka policija iznela detalje...Za slovenačku ćeliju kavačkog klana, osumnjičenu za šverc najmanje 790 kilograma kokaina i više od dve tone marihuane, radili su i jedan računovođa i jedan advokat, navodi se u krivičnoj prijavi koju je Policija Slovenije predala tamošnjem Specijalnom državnom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.