Izvor: Blic, 31.Jul.2023, 09:23

ZA DLAKU IZBEGNUTA TRAGEDIJA U GROCKOJ Sa ringišpila se otkinula metalna šipka, troje mladih povređeno

Tokom manifestacije Gročanske svečanosti pola sata nakon ponoći, u toku vožnje na ringišpilu, deo konstrukcije udario je 3 osobe, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otkačio se deo ringišpila u Grockoj: Ima povređenih

Izvor: B92, 31.Jul.2023

Tokom manifestacije Gročanske svečanosti pola sata nakon ponoći, u toku vožnje na ringišpilu, deo konstrukcije udario je 3 osobe, prenosi "Blic"...Prema nezvaničnim informacija J. S. (19) je zadobila povredu glave, A. LJ. (16), je povredila skočni zgloba, a mladić N. B. (20), povredio je glavu..."Svima...

Nastavak na B92...

UŽAS U GROCKOJ! Sa ringišpila se otkinula šipka, troje mladih povređeno!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2023

Užas u Beogradu..okom manifestacije Gročanske svečanosti pola sata nakon ponoći, u toku vožnje na ringišpilu, deo konstrukcije udario je tri osobe...Povređeni su mladić (19), koji ima povredu glave, jedna maloletna osoba (16), koja ima povredu skočnog zgloba i mladić (20) je zadobio povredu glave...Svima...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

DETALJI NESREĆE NA RINGIŠPILU Devojka se uhvatila za konstrukciju pored, a onda je nastao HAOS: Evo šta je vlasnik ispričao za "Blic" (FOTO)

Izvor: Blic, 31.Jul.2023

Prilikom sinoćne nesreće na "Gročanskim svečanostima" prilikom vožnje na ringišpilu, deo konstrukcije udario je troje tinejdžera, dve devojke i jednog mladića.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.