Izvor: Blic, 27.Jun.2023, 14:55

Worldwide Clinical Trials proširio je kancelariju u Srbiji prateći povećanje broja zaposlenih top telanata od 50% i dodatno ojačao poziciju regionalnog centra za Evropu

Worldwide Clinical Trials (Worldwide), vodeća globalna organizacija za klinička istraživanja, širi svoje prisustvo u Srbiji zajedno sa povećanjem broja zaposlenih za 50% u odnosu na 2022. godinu. Sada, sa skoro 500 zaposlenih, vrhunskih stručnjaka koji predstavljau top talente Srbije, Worldwide tim proslavlja proširenje kancelarije koja postaje gobalni centar za Evropu. Svečanom otvaranju prisustvovali su direktor tima za IT i preduzetništvo u Kabinetu predsednice Vlade Nenad Paunović, kao i predstavnici NALED-a, Američke privredne komore, kao i drugih organizacija i institucija sa kojima kompanija sarađuje.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.