Izvor: Blic, 29.Apr.2022, 15:51

Vučić u sredu sa nemačkim kancelarom Šolcom

Nemački kancelar Olaf Šolc primiće u Berlinu predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa kojim će razgovarati na aktuelne teme vezane za rat u ŽUkrajini, ekonomsku situaciju, bilaterarne odnose.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Olaf Šolc u sredu sa Aleksandrom Vučićem

Izvor: RTS, 29.Apr.2022

Nemački kancelar Olaf Šolc primiće u Berlinu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, sa kojim će razgovarati o aktuelnim temama – ratu u Ukrajini, ekonomskoj situaciji, bilateralnim odnosima, najavljeno je iz nemačke vlade. . Portparol nemačke vlade Volfgang Bihner...

Nastavak na RTS...

Vučić se sastaje sa Šolcom u sredu u Berlinu

Izvor: Danas, 29.Apr.2022

Nemački kancelar Olaf Šolc primiće predsednika Srbije Aleksandra Vučića u sredu u Berlinu na sastanku na temu aktuelne krize u Ukrajini, a govoriće se i u ekonomskoj situaciji i bilaterarnim odnosima.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.