Izvor: Blic, 16.Mar.2023, 19:17

Vučić: Neće biti nikakav sudbonosni dan u Ohridu

- Pred nama su ni malo laki dani. Nisam danima davao izjave, želeći da napravimo najbolje odluke i da vam se obratim. Prethodnih dana smo razgovarali šta je neophodno da bi se postigla normalizacija, a to nije eufemizam za priznanje. To je za mene da imamo bolje odnose sa Albancima, da pokušamo da živimo jedni pored drugih - rekao je večeras predsednik Srbije Aleksandar Vučić, naglašavajući na u Ohridu "neće biti nikakav sudbonosni dan".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vučić: Prekinite da izmišljate, nikakav papir nisam dobio iz Brisela

Izvor: Danas, 16.Mar.2023

Pred nama nisu laki dani. Dugo sam razmišljao, nisam žurio, ćutao sam, nisam izlazio ni sa izjavama upravo želeći sev da prikupimo i donesemo najbolje odluke u teškim vremenima, kazao je Aleksandar Vučić u obraćanju građanima.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.