Izvor: Blic, 20.Okt.2020, 14:51

Vučević: Ukupno 23 miliona dinara opredeljeno za mlade poljoprivrednike

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević zajedno je sa članom Gradskog veća za privredu Miloradom Radojevićem posetio poljoprivrednicu Maju Đurovku iz Kisača koja je dobila sredstva u okviru Programa podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja Grada Novog Sada za 2020. godinu. Tim Programom je, između ostalih, predviđena mera podrške mladima u ruralnim područjima.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Podrška mladim poljoprivrednim proizvođačima Novog Sada

Izvor: 021info.rs, 21.Okt.2020, 11:17

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević zajedno je sa članom Gradskog veća za privredu Miloradom Radojevićem posetio poljoprivrednicu Maju Đurovku iz Кisača koja je dobila sredstva u okviru Programa podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja...

Nastavak na 021info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.