Izvor: Blic, 26.Nov.2022, 16:36

Vrh pravosuđa na 10 godina od osnivanja Udruženja sudija i tužilaca, tužilac Stefanović: "SVAKODNEVNO ĆEMO SE BORITI PROTIV KRIMINALA U SVIM NJEGOVIM OBLICIMA"

Predsednik Udruženja sudija i tužilaca Srbije (UST) i Viši javni tužilac u Beogradu Nenad Stefanović istakao je danas da integritet pravosuđa i poverenje građana u rad sudstva i tužilaštva u narednih 20 i 30 godina velikim delom zavisi upravo od članova tog strukovnog udruženja.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Novinarki RTS-a Bojani Mlađenović nagrada Udruženja sudija i tužilaca

Izvor: RTS, 26.Nov.2022

Povodom desetogodišnjice postojanja Udruženja sudija i tužilaca dodeljene su nagrade za doprinos jačanju vladavine prava. Među dobitnicima je i novinarka RTS-a Bojana Mlađenović. . Borba protiv svih oblika kriminala biće prioritet u radu narednih godina, poručilo...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.