Izvor: Blic, 29.Jul.2023, 21:45

Vozilo autoškole na pešačkom naletelo na dve devojčice (13): Teška nesreća u Zagrebu

Dve devojčice (13) su povređene večeras u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u zagrebačkom naselju Špansko. Kako prenose mediji, do nesreće je došlo nešto pre 20 časova kada je automobil auto škole naleteo na dva pešaka.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA: Vozač auto-škole na pešačkom naleteo na dve devojčice

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2023

Na mestu događaja su policija i dve Hitne...Teška saobraćajna nezgoda dogodila se večeras u zagrebačkom naselju Špansko...Prema rečima svedoka, vozač auto-škole je autom na pešačkom naleteo na dve devojčice...Policija je potvrdila kako se nesreća dogodila oko 20 sati...- Taman smo prošli...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

"IMAJU TEŠKE POVREDE" Uhapšen instruktor vožnje (39) koji je sinoć naleteo na dve tinejdžerke (13) u Zagrebu

Izvor: Blic, 30.Jul.2023, 21:40

Muškarac (39) koji je sinoć crvenim "golfom" naleteo na dve tinejdžerke (13) u zagrebačkom naselju Špansko, uhapšen je danas.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.