Izvor: Blic, 10.Maj.2023, 14:41

"Vlasnik sam psa, volim ljubimce i nisam ostao ravnodušan..." Odbornik je ovako reagovao na KRVOLOČNI NAPAD STAFORDA na devojku u Banjaluci (FOTO)

Videvši medijske natpise i sliku noge devojke koju je pas ugrizao pre dva dana nisam ostao ravnodušan. Ovo nije jedini ovakav slučaj - rekao je Neven Stanić,odbornik u Skupštini grada Banjaluka na slučaj napada staforda na devojku koja je zadobila teške povrede.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Policija tvrdi jedno, očevici drugo: Ne smiruje se reakcija javnosti nakon KRVOLOČNOG NAPADA STAFORDA na devojku Banjaluci (FOTO)

Izvor: Blic, 11.Maj.2023, 11:20

Napad razjarenog staforda u kojem je teško povređena Banjalučanka šokirao je javnost koja traži utvrđivanje identiteta stvarnog vlasnika psa i njegovo kažnjavanje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.